Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

pinch loungemeubilair kanto

Pinch

De Pinch serie is het resultaat van een reflectie op de materialen en technieken van de hedendaagse gestoffeerde meubels. De structuur van de Pinch banken klemmen letterlijk de rugleuning en de armleuningen bij elkaar. Hierdoor worden de volumes opnieuw verdeeld en krijgt het geheel een zacht en uitnodigend uiterlijk.

De Pinch is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De sofa’s met extra hoge rugleuning zijn ook perfect in te zetten als focuszone in een grote open ruimte. 

Prijs vanaf € 2461 excl btw
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen, bezoekersstoelen of loungemeubilair? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over LaCividina

LaCividina is één van de gekendste fabrikanten in softseating. Ze ontwerpen en maken verschillende collecties van designfauteuils, sofa’s, poufjes, zeteltjes, … die de meest authentieke, essentiële eigenschappen bevatten die horen bij het label Made in Italy. Vindingrijkheid, originaliteit en de onschatbare waarde van de Italiaanse cultuur staan bij hen centraal. LaCividina combineert comfort en aantrekkelijke ontwerpen, zowel voor openbare gebouwen, kantoorgebouwen als particuliere omgevingen. Ze hebben als eerste fabrikant in gestoffeerde meubels het ‘certificaat van Italiaanse oorsprong voor meubilair’ op hun naam staan. Een vorm van officiële erkenning voor hun kwaliteit en expertise.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.