Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Waves-LaCividina-Loungemeubilair-op-kantoor

Waves

Waves is een verzameling van poufs, geïnspireerd op de zee, en bestaat uit verschillende modules, vormen en volumes. De verschillende vormen, met of zonder rugleuning, kunnen naar eigen inspiratie en creativiteit gecombineerd worden om wachtruimtes of inkomhallen op een speelse manier in te richten. Elk element verbergt een magneet in de structuur, waardoor de poufjes aan elkaar vergrendeld kunnen worden. 

Prijs vanaf € 659 excl btw (1 wave, doorsnee 105 cm)
Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Vergaderstoelen, bezoekersstoelen of loungemeubilair? 
Of wens je graag meer informatie over ons aanbod? Ik kom met veel plezier bij jou langs!

Elise Harinck, Account Manager bij Loff, expert in akoestiek, ergonomie en kantoorinrichting

Over LaCividina

LaCividina is één van de gekendste fabrikanten in softseating. Ze ontwerpen en maken verschillende collecties van designfauteuils, sofa’s, poufjes, zeteltjes, … die de meest authentieke, essentiële eigenschappen bevatten die horen bij het label Made in Italy. Vindingrijkheid, originaliteit en de onschatbare waarde van de Italiaanse cultuur staan bij hen centraal. LaCividina combineert comfort en aantrekkelijke ontwerpen, zowel voor openbare gebouwen, kantoorgebouwen als particuliere omgevingen. Ze hebben als eerste fabrikant in gestoffeerde meubels het ‘certificaat van Italiaanse oorsprong voor meubilair’ op hun naam staan. Een vorm van officiële erkenning voor hun kwaliteit en expertise.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.