Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Baffles
Prints:
Foto naar keuze
Afmetingen:
Maatwerkproduct
Absorptiewaarde αw:
0,9
Akoestisch materiaal:
Polyesterwol D40 kg/m³ - dikte 40 mm
Kleuren:
Zie downloads
Frame:
Voorzien van een overspannen peesdoek (of frame in RAL-kleur indien gewenst)
Productie:
België
Montage:
Staaldraden

Akoestische baffle Loff

Overtollig lawaai en nagalm leiden tot stress, concentratieverlies en ergernissen. Door akoestische baffles te plaatsen aan het plafond, vang je het geluid van twee kanten op, waardoor je snel een beter akoestisch comfort kan creëren. 

Baffles kwaliteit

Akoestische baffles worden doorgaans altijd gekozen met een overspannen doek in plaats van met een frame. Een frame is uiteraard wel mogelijk, hierin heb je de keuze tussen wit, zwart of geanodiseerd aluminium. (Andere RAL kleuren zijn op aanvraag).

De baffles kunnen voorzien worden van een geverfd doek in een egale kleur (zie downloads voor onze standaardkleuren) ofwel kies je voor een full-colour bedrukking van een foto naar keuze.

absorptie

Gemiddelde absorptiewaarde αw = 0,9
90% van het geluid wordt geabsorbeerd
PS: Voor een nog beter akoestisch comfort, helpt het om het probleem op verschillende fronten aan te pakken, zoals bijvoorbeeld met een extra akoestisch plafondpaneel of wandpaneel.

baffles - op maat

In ons assortiment zitten er heel wat standaardproducten, maar akoestiek is ook vaak maatwerk. Wij kunnen perfect op maat werken qua hoeveelheid, afmetingen, kleur, afwerking, etc. Vraag naar onze mogelijkheden of leg ons je wens voor en wij zorgen voor een goede uitwerking van jouw project.

Elise Harinck Loff maatkantoren

Heb je last van nagalm of worden jullie vaak gestoord door overtollig lawaai? 
Ik kom met veel plezier bij jou langs om de mogelijkheden te bekijken voor een beter akoestisch comfort.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.