Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Framery One - Phonebooth - Workbooth - Loff maatkantoren waregem
Kleuren exterieur, interieur, tapijt, stoel en tafel:
Zie productfiche en foto's
Meubilair:
Optionele verstelbare kruk
Materialen:
Zie product card
LAN-aansluiting:
Optioneel
Draadloze oplader:
Optioneel
Movability kit (wielen):
Optioneel
Buitenafmetingen:
225,5 cm x 122 cm x 100 cm (h x b x d)
Binnenafmetingen:
204 cm x 102 cm x 93 cm (h x b x d)
Deur (rechts of links):
76 cm x 45 cm (b x d)
Verstelbare kruk:
59 cm - 85 cm
Framery Connect:
Reserveer de pod voor jou persoonlijk

Framery One

Maak kennis met Framery One, ’s werelds eerste connected geluidsdichte pod. Naast het stijlvolle en superslimme ontwerp, bevat de Framery One de nieuwste technologie, toonaangevende geluidsisolatienormen en echovrije akoestiek. 

100% geluidsdicht

Zodra je binnenstapt, hoef je je geen zorgen te maken dat je privégesprekken hoorbaar zijn voor je collega’s, dankzij de indrukwekkende geluidsisolatie. De Framery One is 100% geluidsdicht waardoor je ongestoord kan (video)bellen of focussen.

Superslim

Integreer de Framery One met je agendasysteem om makkelijk een plaats te reserveren. Of, ga gewoon naar binnen als je ziet dat de pod vrij is, dan wordt hij automatisch voor jou gereserveerd in de agenda van je collega’s. Ondertussen laat het bezettingslicht buiten weten of de pod vrij is voor gebruik of niet.

Framery Connect

De bediening van de Framery One is superslim en -eenvoudig. Achter de schermen houdt het digitaal beheersysteem Framery Connect bij hoe goed de pod presteert en wordt er een waarschuwing gestuurd voor mogelijke problemen.
De Framery Connect toont gebruiksgegevens, stuurt automatische onderhoudsmeldingen, geeft directe toegang tot Framery met bliksemsnelle onderhoudsservice en biedt een pod-garantie voor je gehele abonnement.

Aanpasbaar naar wens

De Framery One past zich volledig aan aan jouw wensen. Zowel de zitting als de tafel zijn eenvoudig te verstellen, of als je liever geen stoel gebruikt, dan kan de pod ook zonder stoel besteld worden. De stijlvolle pod is verkrijgbaar in mooie trendkleuren en ook de binnenkant kan volledig gestyled worden naar het interieur van waar hij moet komen.

Perfecte luchtcirculatie

Een gezonde lucht houdt je productief, fris en geconcentreerd. Dankzij de indrukwekkende ventilatie van de Framery One wordt de lucht binnenin continu gezuiverd.

Veiligheid & Duurzaamheid

Jouw veiligheid is van het grootste belang, daarom bestaat de pod voornamelijk uit staal, zodat de structuur brandveilig is. 95% van het materiaal dat wordt gebruikt, kan worden gerecycled.

Framery One – de eerste digitale, geluidsdichte pod. 

Dankzij de Framery One kan je verlangen naar een zeer aanpasbare werkruimte, middenin het kantoor, waar je niet gestoord wordt door lawaai of afleiding van buitenaf en waar je kan genieten van het beste ontwerp in zijn klasse terwijl je je 100% concentreert op je werk.

Soundproof like Framery. Futureproof like no other. Framery One.

"Excellent design is not only thinking about how it looks but how it works and feels for the user. It also proves the value of user tests to validate its function"

phonebooth-framery-loff-maatkantoren

Waarom kiezen voor Framery?

Framery is de pionier en ’s werelds meest toonaangevende fabrikant in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en akoestische pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de concentratie op de werkvloer verhogen.

Martijn Devos

Benieuwd naar de ultieme ervaring van privacy, concentratie en stilte? Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij laten je met veel plezier alle mogelijkheden zien van onze phonebooths en akoestische pods.

Martijn Devos, Workplace & Acoustic Expert

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.