Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische verlichting holly abstracta loff maatkantoren
Kleuren:
Antraciet, terracotta of lightgrijs
Holly verticaal:
Keuze tussen 4 lichtballen en 6 absorberende elementen of 10 absorberende elementen
Holly horizontaal:
Keuze tussen 4 lichtballen en 8 absorberende elementen of 12 absorberende elementen
Afmetingen Holly verticaal:
540 x 1015 x 585 mm
Afmetingen Holly horizontaal:
1052 x 585 x 540 mm
Materialen:
Opaalglas (ondoorzichtig, wit glas), gerecyclede stof die is omgevormd tot Soundfelt REC-materiaal

Holly

Holly, het nieuwste model van akoestische verlichting binnen het gamma van Abstracta is verkrijgbaar in twee verschillende versies: 

  • Verticale versie = Geschikt voor ruimtes met hoge plafonds of in hoeken voor een beter akoestisch effect
  • Horizontale versie = Ideaal om boven grote tafels te worden opgehangen, zoals bijvoorbeeld in restaurants, bars en werkruimtes.

De lichtbol van Holly is gemaakt uit opaalglas, een ondoorzichtig wit glas dat een mooi egaal licht geeft. Holly is verkrijgbaar met of zonder verlichting. De zachte, bolvormige dempers zijn gemaakt van gerecyclede stof die is omgevormd tot Soundfelt REC-materiaal.

De absorbers zijn bedkleed met een 3D-gesikte melange naadloze bekleding (polyester). De stof is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: antraciet, lichtgrijs en terracotta.

Elise Harinck

Op zoek naar een functioneel, akoestisch designelement? 
Wil je meer weten over de akoestische verlichting Holly?

Elise Harinck, Workplace & Acoustic expert

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.