Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

akoestische-verlichting-plafondpanelen-lily-akoestiek-abstracta-loff-maatkantoren
Verlichting:
Optioneel
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Lichtsterkte:
230V
Afmetingen:
900/1200 x 61 mm

Lily lamp

Lily dankt haar naam aan de vroege prototypes die precies op waterleliebladeren leken. Sindsdien is de vorm opengetrokken en heb je het gevoel dat de lamp in de kamer zweeft. De Lily-lamp lijkt helemaal niet op een akoestisch product, maar eerder op een designproduct. De geluiddempende functie – het gegoten vilt – is dan ook zo precies geïntegreerd dat je het niet eens merkt. En net met deze eigenschappen werpt Lily een nieuw perspectief op akoestische producten.

Martijn Devos

Op zoek naar akoestische verlichting? onze Lily en Trumpet lampen boeken heel veel succes. Zelf heb je nog de keuze qua kleur, stoffering en grootte. Ik help je er graag mee verder.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.