Welkom bij Loff maatkantoren. Wij maken je kantoor werkbaar beter. Ook op maandagmorgen šŸ˜‰

akoestische-verlichting-plafondpanelen-lily-akoestiek-abstracta-loff-maatkantoren
Verlichting:
Optioneel
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Lichtsterkte:
230V
Afmetingen:
900/1200 x 61 mm

Lily lamp

Lily dankt haar naam aan de vroege prototypes die precies op waterleliebladeren leken. Sindsdien is de vorm opengetrokken en heb je het gevoel dat de lamp in de kamer zweeft. De Lily-lamp lijkt helemaal niet op een akoestisch product, maar eerder op een designproduct. De geluiddempende functie ā€“ het gegoten vilt ā€“ is dan ook zo precies geĆÆntegreerd dat je het niet eens merkt. En net met deze eigenschappen werpt Lily een nieuw perspectief op akoestische producten.

Prijs vanaf ā‚¬ 1187 excl btw

Worstel je met een akoestisch probleem rond nagalm? Kan de spraakprivacy op kantoor beter?
Heb je het gevoel dat je medewerkers vaak gestoord worden? Word je zelf vaak gestoord door het omgevingslawaai?

Ik kom met veel plezier bij jou langs om een akoestisch rapport op te maken.

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geĆÆntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creĆ«ren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creƫren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.