Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Trumpet-Akoestische-Oplossingen-Kantoorinrichting-Loff-Maatkantoren
Verlichting:
met of zonder LED verlichting
Stoffering:
Brede keuze in stoffering (contacteer ons voor de mogelijkheden)
Kleuren:
Brede keuze in kleuren (contacteer ons voor de mogelijkheden)
2 groottes:
1040 x 515 x 80 of 2040 x 515 x 80

Trumpet

Trumpet kenmerkt zich door eenvoud en aandacht voor detail. De ontwerpers baseerden zich op de iconische vormen van een trompet om zowel het licht te sturen als een subtiele verbinding te maken met de ruimte onder de lamp. Trumpet is geen akoestisch paneel met LED-verlichting, het is een lamp met akoestische eigenschappen. Het ontwerp bestaat uit een massief houten behuizing en een akoestische kern gemaakt van gerecyclede afvalstoffen en PET-flessen. Naast de 2 standaardmaten kan Trumpet ook op maat gemaakt worden.

Martijn Devos

Op zoek naar akoestische verlichting? onze Lily en Trumpet lampen boeken heel veel succes. Zelf heb je nog de keuze qua kleur, stoffering en grootte. Ik help je er graag mee verder.

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

Instead of making noise, it soaks up!

Over Abstracta

Bij Abstracta werken ze al sinds 1972 aan het verbeteren van de akoestiek door middel van effectieve producten. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen en vereisten: van zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende panelen en oppervlakken tot innovatieve meubels met geïntegreerde akoestische kenmerken. Dankzij hun enorme productkennis en hun blijvende onderzoeken naar nieuwe manieren om betere soundscapes te creëren, mogen ze zich pionier op het vlak van akoestiek noemen.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.