Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Capisco-8106-Loff-maatkantoren (1)
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffen:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Rugleuning:
460 mm
Breedte:
595 mm
Diameter:
730 mm
Zitdiepte:
340 - 420 mm
Zithoogte:
408 - 540 mm
Zitbreedte:
470 mm
Gewicht:
14 kg

HÅG Capisco 8106

De HÅG Capisco 8106 is een tijdloos designicoon en tegelijkertijd één van de beste ergonomische bureaustoelen ter wereld. Met een productietijd van ondertussen méér dan 30 jaar, doorstaat de HÅG Capisco nog steeds de tand des tijds.

Met HÅG Capisco 8106 ben je altijd in balans

De combinatie van de zadelzitting en het unieke balansmechanisme stimuleert de juiste lichaamsbalans en zorgt ervoor dat je heel dynamisch zit. Je kan voortdurend wisselen van houding, waardoor dit meteen al één van de Capisco’s beste ergonomische eigenschappen is. Of je nu zit, ligt of staat, de beste houding is de volgende.

Hoog en laag zitten

De HÅG Capisco 8106 typeert zich ook aan de iets hogere gaslift dan bij een gewone bureaustoel. De gemakkelijke aanpasbaarheid van de hoogte, de hogere gaslift en de zadelzitting zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig kan wisselen tussen hoge en lage werkplekken. Deze stoel laat je trouwens ook toe om in een 3e positie te zitten, namelijk halfstaand. De halfstaande positie is heel bevordelijk voor je bloedcirculatie en eens je al zover bent, is de stap naar volledig rechtstaan heel snel gemaakt. De HÅG Capisco 8106 is hierdoor een ideale match met een zit-sta tafel, maar uiteraard ook geschikt voor vaste bureauhoogtes.

Meer drive in je werkdag

De bewegingsvrijheid en de maximale lichaamscontrole die je ervaart met de HÅG Capisco 8106 stimuleren de beweging van ons hele lichaam, inclusief benen en voeten. De beweging van onze benen zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname, waardoor we ons gedurende de dag energieker, fitter en gezonder voelen.

3 keer hetzelfde maar ook anders

De HÅG Capisco familie bestaat uit 3 varianten: de HÅG Capisco 8106, de HÅG Capisco Puls 8010 en de HÅG Capisco Puls 8020. Alle drie beschikken ze over dezelfde eigenschappen, enkel de uitvoering is anders. De HÅG Capisco 8106 bestaat uit een volledig gestoffeerde zitting en rugleuning. De twee Puls varianten hebben een kunststofuitvoering met ofwel een klein kussen ofwel een gestoffeerde zitting voor extra comfort.

Prijs vanaf €875 excl btw

Elise Harinck Loff maatkantoren

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoelOf wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Het unieke balansmechanisme moet je echt zelf ervaren om het verschil te voelen.
Je bent welkom in onze showroom, of indien gewenst kom ik ook graag bij je langs op kantoor.

Elise Harinck, Workplace & Acoustic expert

Over HÅG Capisco

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid. 

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.