Welkom bij Loff maatkantoren! Wij maken je kantoor werkbaar beter, ook op maandagmorgen!

HAGCapisco8010-Loff-maatkantoren
Kleuren:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Stoffen:
Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden
Rugleuning:
400 mm
Breedt:
565 mm
Diameter:
730 mm
Zitdiepte:
400 - 470 mm
Zithoogte:
390 - 525 mm
Zitbreedte:
460 mm
Gewicht:
11,1 kg

HÅG Capisco Puls 8010

De HÅG Capisco Puls levert je alle voordelen van de HÅG Capisco 8106, maar dan in een lichtere versie. De HÅG Capisco Puls behoort net zoveel als de Capisco 8106 bij de beste ergonomische bureaustoelen op de markt. De zadelzitting, de unieke vormen en de beweeglijkheid van de stoel zijn volledig geïnspireerd op de houding van een ruiter. Dit zorgt ervoor dat je continu kan wisselen tussen verschillende houdingen.

Bij de Capisco Puls 8010 bestaat de zitting en de rugleuning volledig uit kunststof. Er is enkel een geïntegreerd kussen voorzien op de zitting voor een goed zitcomfort. Net zoals bij de HÅG Capisco 8106 kan de zadelzitting worden aangepast aan lage en hoge werkposities. Dit maakt dat de HÅG Capisco Pulse 8010 een ideale match is met een zit-sta tafel. Het unieke ontwerp van deze stoel laat je namelijk toe om verschillende houdingen aan te nemen, alsook om half rechtop te staan. Daardoor is deze stoel heel populair binnen dynamische werkomgevingen. Bovendien is de stoel, dankzij de kunststof uitvoering, heel makkelijk schoon te houden.

PS: De HÅG Capisco Puls is ook verkrijgbaar met een volledig gestoffeerde zitting en een kunststof rugleuning, beter gekend onder de HÅG Capisco Puls 8020.

Prijs tussen € 335 en € 1087 excl btw

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Of wens je graag meer informatie over ons aanbod?
Ik kom met veel plezier bij jou langs!

 

Over HÅG

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Via onderzoeken en gebruikerstests brengt men alle behoeften en voorkeuren van kantoormedewerkers in kaart om zo stoelen te ontwerpen die zich aanpassen aan de manier waarop gebruikers werken.

Wat de HÅG bureaustoelen zo uniek maakt is de Balance® movement technologie. Deze unieke bewegingsmechaniek zorgt voor regelmatige, onbewuste bewegingen van het hele lichaam. Of met andere woorden: HÅG bureaustoelen zorgen ervoor dat de gebruiker continu in beweging blijft, zonder dat hij of zij hierbij moet nadenken. Deze onbewuste bewegingen helpen je dan ook om energiek, gezond en productief te blijven gedurende de werkdag. Dé ultieme oplossing voor dynamisch zitten.

Gezondheid en duurzaamheid gaan vaak hand in hand en dat is ook bij HÅG een belangrijk aspect. Tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met een laag energieverbruik, een minimum aan afval en gebruik van gerecyclede materialen, die op hun beurt ook terug gerecycled kunnen worden. 

De combinatie van al deze troeven én het Scandinavisch topdesign zorgt ervoor dat de HÅG bureaustoelen al meerdere awards hebben binnengesleept op het vlak van ergonomie, design, kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.