Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestische wandpanelen

Last van nagalm of andere storende geluiden? Onze akoestische panelen zijn een ideale oplossing
om een betere akoestiek te creëren. Bekijk hieronder de verschillende opties en klik door om meer specificaties te zien per soort.

Last van nagalm of andere storende geluiden? Onze akoestische panelen zijn een ideale oplossing om een betere akoestiek te creëren. 

akoestische wandpanelen loff

Akoestische wandpanelen

✓ In een egaal kleur of bedrukt met print
✓ Aluminium of met stof overtrokken frame

akoestische wandpanelen (PET)

Akoestische wandpanelen (PET)

✓ Duurzaam gerecycleerd PET-materiaal
✓ Frameloos

akoestische wandpanelen design

Akoestische design wandpanelen

✓ Match tussen akoestiek en esthetiek
✓ Vaste afmetingen en kleuren

akoestische wandpanelen loff

Akoestische wandpanelen

✓ In een egaal kleur of bedrukt met een print naar keuze
✓ Met aluminium of met stof overtrokken frame

akoestische wandpanelen (PET)

Akoestische wandpanelen (PET)

✓ Duurzaam vervaardigd uit gerecycleerd PET-materiaal ✓ Frameloos en verkrijgbaar in 5 standaardkleuren

Akoestische-wandbekleding-loffmaatkantoren

Akoestische wandpanelen design

✓ Een match tussen een goede absorptiewaarde en esthetiek ✓ Vaste afmetingen en kleuren

Hoe werken we?

Bezoek ter plaatse
offerte 1
Kantoorinrichting plaatsing

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen. Er wordt ook een akoestische meting uitgevoerd. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 

Binnen de week mag je van ons het resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 

Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

Hoe werken we?

Bezoek ter plaatse
offerte 1
Kantoorinrichting plaatsing

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen.. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 


Binnen de week mag je van ons het 
resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 


Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de 
levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

 

1. Akoestische meting

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen. Er wordt ook een akoestische meting uitgevoerd. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 

2. Voorstel akoestische oplossing

Binnen de week mag je van ons het resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 

3. Professionele plaatsing

Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen en wat er mogelijk is met akoestische wandpanelen? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Workplace & Acoustic expert

“Een prikkelarme omgeving creëren is één van de belangrijkste factoren voor een productieve kantoorinrichting en een goede akoestiek is hierbij van cruciaal belang.”

Martijn Devos, Workplace & Acoustic expert

Hoe we voor deze klanten een betere akoestiek creëerden

Tijdens het videobellen was er veel nagalm in verschillende ruimtes, te wijten aan de vele...

Bekijk referentie

“We kregen vaak klachten van de gesprekspartners tijdens telefoon- en videogesprekken over de nagalm en onduidelijkheid. Dankzij de akoestische oplossingen van Loff kan er terug comfortabel gebeld worden en worden onze ruimtes weer optimaal gebruikt!”

Koen Steyaert, Chief Operating Officer bij Sylphar

Meer weten over akoestiek en akoestische wandpanelen?

Akoestische wandbekleding: 16 nieuwe inspirerende voorbeelden en toepassingen

In deze blog: Met akoestische wandbekleding kan je letterlijk bijna alle kanten op qua design, structuur, kleur en mogelijkheden. Hieronder kan je een opsomming van 16 verschillende ideeën...
Lees meer

Ergonomie op kantoor: de 6 meest voorkomende kantoorblessures en hun preventietips

Van 10 tot 16 oktober '22 is het Week tegen de pijn. Een breed thema waarbij wij graag onze focus leggen op ergonomie op kantoor en de kantoorblessures. Voer jij ook zittend werk uit? Dan herken je...
Lees meer

Akoestische pods en phonebooths voor een productieve kantoorinrichting

ArchiComm nr 3 van ’22 zit in de bussen! Je vindt ons terug in het themadossier Kantoorbouw & Inrichting met als topic onze akoestische pods en phonebooths. Het kantoor van morgen vraagt om...
Lees meer

Boek een akoestische meting met één van onze experts

Slechte akoestiek is klacht nummer 1

Slechte akoestiek staat prominent op nummer één op de lijst van kantoorpijnen. Spraakprivacy in het landschapskantoor en nagalm in grote open ruimtes zijn de twee grootste knelpunten. Glas en beton zijn vandaag de populairste materialen voor de bouw van een kantoor. Tegelijkertijd ook de ideale mix voor een slechte akoestiek. Gelukkig zijn er zowel voor het verhogen van de spraakprivacy als voor het verlagen van de nagalm efficiënte oplossingen mogelijk. Akoestische plafondpanelen, wandpanelen en scheidingspanelen blijven de populairste oplossingen bij uitstek. 

Daarnaast zijn er ook oplossingen die de interieurakoestiek heel aantrekkelijk maken, zoals roomdividersmosmuren en akoestische phonebooths. Roomdividers zorgen er enerzijds voor dat de geluidsgolven onderbroken worden en anderzijds voor een leuke indeling van je open ruimte. Een mosmuur brengt een instant groen en goed gevoel op kantoor! Dat een mosmuur ook een akoestische waarde heeft, is héél mooi meegenomen. Tot slot hebben we onze akoestische pods. Een afgesloten ruimte, perfect voor je bellende collega of een overleg tussen 2 personen zonder de andere medewerkers in het landschapskantoor te storen.

Loff biedt 100% effectieve oplossingen met een hoogwaardige afwerking, passend binnen jouw bedrijf. Ervaar je akoestische problemen binnen jouw werkomgeving? Contacteer ons voor een gratis decibelgesprek.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.