Wij maken je kantoor werkbaar beter! PS: Ook op maandagmorgen 😉

Akoestische wandpanelen

Last van nagalm of andere storende geluiden? Onze akoestische panelen zijn een ideale oplossing
om een betere akoestiek te creëren. Bekijk hieronder de verschillende opties en klik door om meer specificaties te zien per soort.

akoestische wandpanelen loff

Akoestische wandpanelen

✓ In een egaal kleur of bedrukt met print
✓ Aluminium of met stof overtrokken frame

akoestische wandpanelen (PET)

Akoestische wandpanelen (PET)

✓ Duurzaam gerecycleerd PET-materiaal
✓ Frameloos

akoestische wandpanelen design

Akoestische design wandpanelen

✓ Match tussen akoestiek en esthetiek
✓ Vaste afmetingen en kleuren

akoestische wandpanelen loff

Akoestische wandpanelen

✓ In een egaal kleur of bedrukt met een print naar keuze
✓ Met aluminium of met stof overtrokken frame

akoestische wandpanelen (PET)

Akoestische wandpanelen (PET)

✓ Duurzaam vervaardigd uit gerecycleerd PET-materiaal ✓ Frameloos en verkrijgbaar in 5 standaardkleuren

akoestische wandpanelen design

Akoestische wandpanelen design

✓ Een match tussen een goede absorptiewaarde en esthetiek ✓ Vaste afmetingen en kleuren

Hoe werken we?

Bezoek ter plaatse
offerte 1
Kantoorinrichting plaatsing

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen. Er wordt ook een akoestische meting uitgevoerd. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 

Binnen de week mag je van ons het resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 

Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

Hoe werken we?

Bezoek ter plaatse
offerte 1
Kantoorinrichting plaatsing

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen.. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 


Binnen de week mag je van ons het 
resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 


Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de 
levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

 

Onze akoestische expert komt bij je langs voor het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van jullie wensen. Er wordt ook een akoestische meting uitgevoerd. Tijdens dit bezoek voeren we ook een akoestische meting uit. 


Binnen de week mag je van ons het 
resultaat van de meting verwachten met daarin de oplossingen die zowel akoestisch het beste resultaat bieden als esthetisch perfect passen in je ruimte. 


Helemaal overtuigd van ons voorstel? Super! Wij verzorgen ook de 
levering en de vakkundige plaatsing van jouw akoestische oplossing.

 

Martijn Devos

Heb je last van een vervelende nagalm, storende geluiden of lawaai? Via een specifieke geluidsstudie kunnen we een antwoord bieden op jouw akoestisch probleem. Benieuwd naar onze oplossingen en wat er mogelijk is met akoestische panelen? Ik kom met veel plezier bij je langs. 

Martijn Devos, Erkend Audioloog en Account Manager bij Loff

“Een prikkelarme omgeving creëren is één van de belangrijkste factoren voor een productieve kantoorinrichting en een goede akoestiek is hierbij van cruciaal belang.”

Martijn Devos, erkend audioloog en account manager bij Loff

Hoe we voor deze klanten een betere akoestiek creëerden

Tijdens het videobellen was er veel nagalm in verschillende ruimtes, te wijten aan de vele glaspartijen. Dit zorgde voor frustraties. Ook in het landschapskantoor had men last van een...

Bekijk referentie

“We kregen vaak klachten van de gesprekspartners tijdens telefoon- en videogesprekken over de nagalm en onduidelijkheid. Dankzij de akoestische oplossingen van Loff kan er terug comfortabel gebeld worden en worden onze ruimtes weer optimaal gebruikt!”

Koen Steyaert, Chief Operating Officer bij Sylphar

Meer weten over akoestiek?

5 tips voor een betere concentratie op kantoor

Recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat een flink deel van de tijd die werknemers op kantoor doorbrengen verloren gaat doordat ze afgeleid worden. Zo zou 85% van de werknemers…

Lees meer

Alles wat je moet weten over akoestische panelen

In deze blog: 1. Wat zijn akoestische panelen?Akoestische panelen zijn ontworpen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en storende geluiden te absorberen. De poreuze materialen...
Lees meer

Wat is een akoestisch PET-paneel?

In deze blog: Een akoestisch PET-paneel is een paneel die vervaardigd is uit gerecycleerd PET-fles materiaal, met een hoge absorptiewaarde. Het is een multifunctioneel inzetbaar paneel om...
Lees meer

Boek een gratis decibelgesprek met onze Sounds-expert

Onze Loff merken

De keuze voor onze merken maakten we niet toevallig. Stuk voor stuk haalden ze de hoogste score op het vlak van kwaliteit,
visie, duurzaamheid en prijs ten opzichte van andere merken. We’re sure you’ll loff them too!

Pionier en toonaangevend bedrijf in de productie en ontwikkeling van geluidsdichte phonebooths en pods die het comfort, het geluk, de productiviteit en de werktevredenheid op kantoor verhogen.

Bij HÅG staat de gebruiker van de bureaustoel op de eerste plaats tijdens het ontwerpproces. Wij geloven 100% in hun Balance® movement technologie, een must voor iedere gebruiker!

RH is een gevestigde waarde binnen de markt van de bureaustoelen. Ze zijn gekend binnen de ergonomieprofessionals en gaan altijd voor topergonomie en maximale beweging.

Van design en functionaliteit tot gezondheid en duurzaamheid. Palmberg biedt slimme ideeën voor de individuele behoeften van de werknemers en het belang van de gehele onderneming.

Bestel je gratis Loffbook!

Martijn Devos, Erkend Audioloog

Loffbook

Slechte akoestiek is klacht nummer 1

Slechte akoestiek staat prominent op nummer één op de lijst van kantoorpijnen. Spraakprivacy in het landschapskantoor en nagalm in grote open ruimtes zijn de twee grootste knelpunten. Glas en beton zijn vandaag de populairste materialen voor de bouw van een kantoor. Tegelijkertijd ook de ideale mix voor een slechte akoestiek. Gelukkig zijn er zowel voor het verhogen van de spraakprivacy als voor het verlagen van de nagalm efficiënte oplossingen mogelijk. Akoestische plafondpanelen, wandpanelen en scheidingspanelen blijven de populairste oplossingen bij uitstek. 

Daarnaast zijn er ook oplossingen die de interieurakoestiek heel aantrekkelijk maken, zoals roomdividersmosmuren en akoestische phonebooths. Roomdividers zorgen er enerzijds voor dat de geluidsgolven onderbroken worden en anderzijds voor een leuke indeling van je open ruimte. Een mosmuur brengt een instant groen en goed gevoel op kantoor! Dat een mosmuur ook een akoestische waarde heeft, is héél mooi meegenomen. Tot slot hebben we onze akoestische pods. Een afgesloten ruimte, perfect voor je bellende collega of een overleg tussen 2 personen zonder de andere medewerkers in het landschapskantoor te storen.

Loff biedt 100% effectieve oplossingen met een hoogwaardige afwerking, passend binnen jouw bedrijf. Ervaar je akoestische problemen binnen jouw werkomgeving? Contacteer ons voor een gratis decibelgesprek.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.

Vraag je gratis Loffbook aan

Het Loffbook bestaat uit een vat vol inspiratie, waardevolle tips en tricks voor het creëren van een gezonde, productieve en gelukkige kantooromgeving.